E chopper huren Nijmegen

E chopper huren Nijmegen

E chopper huren Nijmegen: Ontdek Nijmegen op de leukste manier!

Nijmegen is de oudste stad van Nederland en moet je zeker een keer gezien hebben. Ontdek de omgeving op een unieke en stoere E-choppers. Rij door de stad heen met het duurzame voertuig en beleef Nijmegen als nooit tevoren. Wacht niet langer en tour door stad land. E-chopper huren Nijmegen is makkelijker en leuker dan je denkt in deze prachtige omgeving!

Waarom een E chopper huren Nijmegen?

E-choppers zijn stoere elektrische scooters, waarmee je op een duurzame en stille manier stad en land kunt ontdekken. Maak samen met je familie, vrienden of collega’s een geweldige rit met de E-chopper. Ook een romantische rit met je geliefde door de oudste stad van Nederland is zeker een aanrader. Met deze unieke voertuigen steel je hoe dan ook de show.

 

De E-choppers zijn in de omgeving Nijmegen op 2 locaties te huur: Fletcher Parkhotel Val Monte en Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. Iedereen van 16+ met een bromfietscertificaat of een autorijbewijs mag rijden op onze E-choppers. Wil jij gezellig met je kinderen op pad? Kinderen van 8 tot 15 jaar mogen achterop (max. 130kg). Op die manier kunnen ook zij genieten van dit leuke uitje. Na het boeken ontvang je gratis gepersonaliseerde routes, zodat je ontspannen de leukste routes kunt afleggen!

Waarom E chopper huren Nijmegen?

– De meest unieke manier om de stad en omgeving te verkennen
– Duurzaam door de prachtige stad Nijmegen
– Een onvergetelijke ervaring van een paar uurtjes of de hele dag
– Leuk voor het hele gezin, met je partner of je vriendengroep
– Duurzaam cruisen langs de omliggende dorpjes
– Tienduizenden andere avonturiers gingen je voor

E chopper huren Nijmegen >