Volg ons op Social Media!

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong 100% Nederlands bedrijf bestaande uit een aantal aan elkaar complementaire ondernemers. Wij hebben een samenwerking gerealiseerd met onze leverancier Spyder Wheelz die onze E-choppers importeert. EuroWheelz is de ┬┤preferred rental partner┬┤ van Spyder Wheelz en wij zijn volledig ingericht op de verhuur in consignatie van de Spyder Wheelz E-choppers.

We richten ons met veel ambitie op de duurzame mobiliteit en ons product is dan ook een mooi groen alternatief, ook in een reeds bestaand assortiment, binnen de mobiele verhuur.

 

Wij hebben al een langdurige samenwerking met EuroParcs en Droomparken en verschillende hotels en horeca locaties. En wij willen groeien en uitbreiden naar Europa.

Ons aanbod in de elektrische voertuigen zal ook mee ontwikkelen met het aanbod in de markt. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel.

De elektrische choppers worden goed en regelmatig onderhouden door ons service team. Maandelijks komt onze service bus langs op de verhuurlocaties om preventief onderhoud uit te voeren.

 

 

 

Zelf E-choppers verhuren? Informeer naar de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

error: This content is protected!