Volg ons op Social Media!

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong 100% Nederlands bedrijf bestaande uit een aantal aan elkaar complementaire ondernemers. Wij begonnen met EuroWheelz in 2020 om de consignatie verhuur te realiseren met Spyder Wheelz E-choppers bij Nederlandse vakantieparken. In augustus 2021 hebben wij een expansie gerealiseerd door Spyder Wheelz over te nemen. Nu hebben wij ook een inkoop/verkoop tak. De verhuur van de E-choppers doen wij onder EuroWheelz en de verkoop valt onder Spyder Wheelz.

Vanuit deze positie richten wij ons nu met veel ambitie op de duurzame mobiliteit in heel Europa (verkoop en verhuur) onze E-chopper is dan ook een mooi groen alternatief, ook in een reeds bestaand assortiment, binnen de mobiele verhuur. In onze Spyder Wheelz Store verkopen wij nog andere elektrische leisure voertuigen naast de E-chopper; zoals de E-walker en de E-fatbike.

 

Wij hebben al een langdurige samenwerking met vakantieparken en hotels zoals; Roompot, Landal, EuroParcs, Molecaten parken, Qurios, Van der Valk locaties en nog veel meer.

Ons aanbod in de elektrische voertuigen zal ook mee ontwikkelen met het aanbod in de markt. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel.

De elektrische choppers worden goed en regelmatig onderhouden door ons service team. Regelmatig komen onze service bussen langs op de verhuurlocaties om preventief onderhoud uit te voeren!

 

 

 

Zelf E-choppers verhuren? Informeer naar de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

error: Content is protected !!