De coolste Paasactiviteit!

Het leukste uitje met Pasen: zo heb je de omgeving nog nooit beleefd!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit tijdens de Paasdagen met het hele gezin, een vriendengroep of met je partner? Onze veelzijdige E-chopper is hét duurzame voertuig waarmee je eens lekker de buitenlucht in kan gaan. Ontspanning, plezier en duurzaamheid is waar onze E-choppers voor staan. Wil je kans maken op een gratis ritje op onze E-choppers? Bekijk dan snel de onderkant van de pagina!

Waarom E-chopperen met Pasen?

Pasen is hét moment om bij te komen van de eerste weken van het jaar. Na weken hard gewerkt te hebben, is het tijd voor wat ontspanning. Op onze E-choppers rijd je ontspannen door de omgeving. Door het comfort en de elektrische aandrijving, kan je volledig genieten van het moment.

Geniet van de eerste zonnestralen:
Het is echt zo ver, de Lente is begonnen! Tijd om de buitenlucht eens op te zoeken. In de regel is Pasen één van de eerste mooie momenten in het jaar. Zie jij jezelf al cruisen op de E-chopper met de eerste zonnestralen die je lichtjes verwarmen?

Family time!
Niets is lekkerder dan met je familie, vrienden of geliefde volledig van iets te genieten. Samen toeren langs de mooiste hotspots, de verrassende natuur en het meest gezellige steden en dorpjes.

Op je eigen, ontspannen tempo
Het leven is al druk genoeg. Op onze E-choppers ervaar je de vrijheid en rust als geen ander. De elektrische E-chopper is volledig stil en rijdt 25 km/uur. Zo tuur je lekker om je heen terwijl je geniet van de frisse wind die langs je heen glijdt.

De mogelijkheden met een E-chopper tijdens Pasen

Reserveer de coolste activiteit!

Waarom op een E-chopper?

Flexibel
Onze E-choppers brengen een hoop flexibiliteit met zich mee. Je cruiset over fietspaden en bent zo een stuk wendbaarder dan met de auto. Het ene moment bevind je je tussen de bossen, het andere moment rijd je door de mooiste steden. Niets weerhoudt je van een geweldige dag!

Veiligheid en comfort
De brede banden van de E-chopper zorgen voor een comfortabele wegligging. Ook zorgen de brede wielen voor een eenvoudige balans. De comfortabele zitting maakt dat je gemakkelijk enkele uurtjes rondrijdt op de elektrische scooters.

Respect voor de natuur
De E-choppers zijn enorm milieuvriendelijk. Door de elektrische motor creëer je geen uitstoot tijdens het rijden. Doordat je geluidloos door de natuur rijdt, ben je de dieren en andere personen niet tot last. Zo kan iedereen optimaal genieten van de prachtige omgeving.

Vind een locatie in de buurt

Ben je klaar om jouw meest unieke Eerste- of Tweede Paasdag in tijden te beleven? Onze E-choppers staan voor je klaar op meer dan 200 locaties in Nederland. Zo is er altijd een verhuurlocatie bij jou in de buurt! Reserveer snel jouw gewenst aantal E-choppers, voordat iemand anders je voor is. Op elke locatie zijn maar een gelimiteerd aantal E-choppers beschikbaar. Veel E-chopper plezier!

MAAK KANS OP EEN GRATIS E-CHOPPERRIT

MAAK KANS!

Hoeveel paaseieren tel jij op de foto hierboven?

Bij de verzending van het formulier, ga je akkoord met de actievoorwaarden van EuroWheelz